ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Στο petrolbycaroline.gr θέλουμε να είστε πάντα ευχαριστημένες με την αγορά σας γι αυτό σας προτείνουμε πριν την παραγγελία σας να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2221115159 ( ώρες καταστημάτων) ή στα Social, Instagram: Petrol by Caroline , για την σωστή επιλογή νούμερο κ σχεδίου για εσάς.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένες για οποιονδήποτε λόγο είμαστε στην διάθεση σας για αλλαγή νούμερου ή αλλαγή με οποιοδήποτε διαθέσιμο είδος του eshop.

Αλλαγές Εντός 15 ημερών από την ημέρα Παραλαβής από την Courier (σε περίπτωση αντικαταβολής, εφόσον παραλάβει εντός 3ών ημερών από την ειδοποίηση του τοπικού γραφέιου courier)

*σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής με ευθύνη του πελάτη, οι ημέρες δικαιώματος αλλαγής/επιστροφής, υπολογίζονται σε 18 ημερολογιακές ημέρες από την έκδοση της απόδειξης. 

Γίνονται επιστροφές χρημάτων, Εντός 15 ημερών από την ημέρα Παραλαβής από την Courier. (σε περίπτωση αντικαταβολής, εφόσον παραλάβει εντός 3ών ημερών από την ειδοποίηση του τοπικού γραφέιου courier), ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΣΕΖΟΝ που δεν έχουν κάποια έκπτωση.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Σε εκπτωτικά προϊόντα και  Προϊόντα BAZAAR.

*Τα εκπτωτικά προϊόντα της τρέχουσας σεζόν εξυπηρετούνται με πιστωτικό κωδικό ή αλλαγή. Τα Προϊόντα BAZAAR όχι.

 

*σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής με ευθύνη του πελάτη, οι ημέρες δικαιώματος αλλαγής/επιστροφής, υπολογίζονται σε 18 ημερολογιακές ημέρες από την έκδοση της απόδειξης. 

 

Προϊόντα BAZAAR:

Τα Προϊόντα BAZAAR είναι αυτά με έκπτωση απο 50% και πάνω. Όλα τα 

Προϊόντα BAZAAR αναφέρονται και στην περιγραφή τους οτι είναι "Προϊόν BAZAAR"

*Αλλαγές, Κρατήσεις και Επιστροφές Χρημάτων, στα προϊόντα BAZAAR, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ γίνονται δεκτές σε καμία περίπτωση σε:

*χωρίς την απόδειξη αγοράς

*προϊόντα με πειραγμένες ετικέτες.

*προϊόντα φορεμένα.

*προϊόντα υπερβολικά τσαλακωμένα ή λερωμένα (π.χ. make up,κραγιόν,αποσμητικό)

*Εποχιακά είδη, όπως Γούρια, Λαμπάδες και "Μαρτάκια¨

*μαγιό (για λόγους υγιεινής)

* σε κολάν και σε εσώρουχα

Αλλαγές γίνονται μετά απο επικοινωνία μαζί μας με email ή τηλεφωνικά ή στα Social, Instagram/Facebook: Petrol by Caroline.

 

Κόστος αλλαγής 5 ευρώ

* Με Γενική Ταχυδρομική courier χρέωση αποστολής και επιστροφής δική μας με συνολικό κόστος 5 ευρώ – ειδική τιμή προσφοράς με τιμή συμμετοχής για τους πελάτες μας που κάνουν αλλαγή προιόντων .

Παραγγελίες με αντικαταβολή που δεν παραλαμβάνονται από πελάτες λόγω αδιαφορίας ή καθυστέρησης ή άρνηση παραλαβής τους και μας επιστρέφονται ως απαράδοτες από την courier , μελλοντικά οι επόμενες τους παραγγελίες δεν θα ξανά-αποστέλλονται με αντικαταβολή αλλά μόνο με πληρωμή της παραγγελίας τους με visa / τραπεζική κατάθεση στο eshop μας